Koster Totaalonderhoud
Over ons

Goed luisteren naar de vraag van de klant is de basis voor optimale service en klantgericht werken. De combinatie van wensen, eisen en professioneel advies is de kern van ons werk. Hiermee zijn we in staat om  kwalitatief hoogwaardig resultaatgericht totaalonderhoud te bieden. Hierbij staan een sociaal personeelsbeleid, betrouwbaarheid en respect voor een duurzame samenleving centraal. Uiteraard doen we dat zo duurzaam mogelijk, we gebruiken vooral geen schadelijke chemische stoffen, tasten de natuur niet aan en hebben serieuze aandacht voor mensen.

Over ons
Historie

De geschiedenis van Koster Totaalonderhoud kent haar oorsprong  als schilderbedrijf  pur sang, gestart in 1936 met een werkplaats en verfwinkel. De activiteiten zijn in de loop der jaren verbreed tot onderhoud, renovatie en restauratie van vastgoed: Koster Totaalonderhoud. Alle activiteiten op gebied van totaalonderhoud van vastgoed vormen een keten in onze organisatie in plaats van losse ‘blokjes’.

Kennis, planning, kwaliteit en optimale betrokkenheid van de organisatie als geheel vormen het ‘cement’ binnen de keten. Hierdoor zijn we in staat om optimaal resultaat gericht samen te werken met maximaal rendement voor onze opdrachtgevers. Goed en voor samen met opdrachtgevers kijken naar de beste oplossing voor onderhoud, loopt als een rode draad door ons 80 jarig bestaan.

Over ons
De mensen

Totaalonderhoud is mensenwerk. Mensen staan centraal, mensen zijn onze succesfactor, ons kapitaal. Samenwerken doen we in teams, op kantoor, op de werkvloer en natuurlijk met partners in projecten. Door de inzet van de juiste man op de juiste plaats proberen wij continu een onderscheidend kwaliteitsniveau aan te bieden.

Uiteraard moeten onze kanjers goed in hun ‘vel’ zitten om top te kunnen presteren. Zij maken zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers tevreden zijn en blijven. Wij zorgen voor hun als een betrokken werkgever. De medewerkers staan centraal bij Koster, niet voor niets is ons credo: ‘Door mensen gedreven, sinds 1936’

Onze regio

Vanuit ons bedrijfspand gevestigd aan de Meerval 20 te Raamsdonksveer, bedienen wij onze markt. In onze regio zijn wij bekend bedrijf in onze branche.

Locatie

Koster Totaalonderhoud B.V.
Meerval 20, 4941 SK Raamsdonksveer
Telefoon 0162 57 27 00
info@kostertotaalonderhoud.nl

Werkgebied

Ons werkgebied ligt in een straal van 80-100 km rondom Raamsdonksveer.

WKA

Uittreksel KvK

G-rekening overeenkomst

Verklaring betalingsgedrag LB