Wat
Schilderwerk
Wat
Schilderwerk

Koster Totaalonderhoud is in 1936 begonnen als een traditioneel schildersbedrijf. Onze roots zijn vergroeid met het schildersambacht, dat wij nog steeds met volle passie uitvoeren. De laatste 10 jaar hebben wij dit vak in ons bedrijf naar een hoger niveau weten te brengen. Hierdoor zijn wij in staat om opdrachtgevers op een breed vlak te adviseren, m.b.t. verfsystemen, kleurtoepassingen, houtsanering en onderhoud scenario’s. Bij resultaatgericht vastgoedonderhoud streven we samen met opdrachtgevers naar continuïteit in de werkrelatie en naar het wegnemen van risico’s.

De opdrachtnemer stelt op basis van het door de opdrachtgever gewenste kwaliteitsniveau (de prestatie-eisen) scenario’s op. Bepaalde taken en verantwoordelijkheden worden hierbij verlegd naar het onderhoudsbedrijf. Doorlopend vernieuwen en verbeteren om onderhoud efficiënter en duurzamer te realiseren zorgt voor resultaatgerichte aanpak met vaak forse besparingen op de onderhoudsbegroting.

Wij werken in de meest uiteenlopende situaties

Denk hierbij aan achterstandswijken, specialistische zorginstellingen, industrie, scholen, openbare gebouwen, etc…

Eindgebruiker centraal

Onderhoud en renovatie is voor de bewoners / gebruikers altijd ingrijpender dan ze zich vooraf kunnen voorstellen. Voor hen is dit geen dagelijkse kost en onbekend terrein. Dit vraagt om tijdige en zorgvuldige communicatie. Het is onze taak om de verwachtingen goed te managen.

Kameleon

Onze mensen zijn naast vaklieden vooral meesters in aanpassingsvermogen, als een kameleon die de kleur aanneemt van zijn omgeving. Iedere situatie vergt een andere aanpak met aangepaste communicatie. De medewerkers krijgen feedback en zijn hierbij letterlijk onze ogen en oren.