Hoe
Resultaatgericht samenwerken
Hoe
Resultaatgericht samenwerken

Net als veel aannemers, onderhoudsbedrijven en ook woningcorporaties willen wij graag af van de prijsvechtersmarkt in aanbestedingen op prijs. Al enkele jaren geleden hebben wij gekozen voor nieuwe vormen van samenwerking waarin wij met andere opdrachtnemers onze expertise kunnen laten zien en opdrachtgevers kunnen profiteren van die kennis. Resultaatgericht samenwerken noemen we dat.

Dit is de basis van waaruit wij werken en diverse projecten en samenwerkingsverbanden hebben inmiddels bewezen dat we met deze aanpak niet alleen kwalitatief betere resultaten boeken maar ook forse besparingen kunnen realiseren voor opdrachtgevers. Passend bij deze tijd: lean & mean! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Schilderwerk t/m complete schilrenovatie

Als Koster Totaalonderhoud bieden wij een breed scala diensten gericht op totaalonderhoud van vastgoed. Naast onze kerncompetenties (schilderwerk en kozijnrenovaties) werken wij voor sommige zeer specialistische werkzaamheden binnen totaalonderhoud nauw samen met vaste partners, stuk voor stuk toppers in hun vak. Samenwerkingsverbanden om onderhoud en renovatie te realiseren en te beheren met garantie op rendement, kwaliteit en hoge klanttevredenheid. Dit doen wij voor enkel alleen schilderwerk t/m complete schilrenovatie.

Resultaatgerichte aanpak

Samenwerken zorgt voor scherpte, zowel als partners naar elkaar alsook kwalitatief en budgettair. Voortdurend zijn we bezig om te besparen op onderhoudskosten voor onze opdrachtgevers. Lange termijn onderhoudsplanning is hierbij het sleutelwoord met garantie op rendement en kwaliteit.