Onderhoud appartementencomplexen voor VvE Totaalservice uit Oisterwijk

Onderhoud appartementencomplexen voor VvE Totaalservice uit Oisterwijk

De afgelopen jaren voerde Koster Totaalonderhoud het schilderonderhoud uit van veel appartementencomplexen in opdracht van VvE Totaalservice.

Aan het woord directeur VvE Totaalservice de heer Ronald Meeuwisse: “Als bedrijf ondersteunen we ruim 100 Verenigingen van Eigenaren bij het financieel en technisch beheer van hun appartementencomplexen. Deze complexen bevinden zich met name in de steden Eindhoven, Den Bosch, Breda en Tilburg. Technisch houden we de complexen letterlijk in topconditie voor onze opdrachtgevers. Dat betekent ook dat we voor ruim 100 gebouwen iedere 5 tot 6 jaar onderhoud van het schilderwerk organiseren. Afhankelijk van de omvang van het werk besteden we dat standaard aan onder 3 of meer onderhoudsbedrijven. Hiermee waarborgen we onze rol als onafhankelijke adviseur voor de VVE’s. Voor deze aanbestedingen vragen we veelal onderhoudsbedrijven die hun kwaliteit en vakmanschap al eerder hebben bewezen bij één van onze projecten. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid, vakmanschap, service en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Als één van deze partijen doet Koster Totaalonderhoud vaak mee aan onze aanbestedingen. VvE Totaalservice werkt al zo’n 10 jaar met Koster. Vaak komen ze als beste aanbieder uit de bus en voeren ze de opdracht ook uit. En dat doen ze goed, netjes volgens de afspraken en de eisen van het bestek. Natuurlijk is er wel eens verschil van inzicht of zijn er problemen tijdens een project, maar het prettige in de samenwerking met Koster is dat zaken gewoon zonder discussie worden opgelost. Goede nazorg is naar mening absoluut hun onderscheidende vermogen.”

Enkele projecten die Koster voor VvE Totaalservice in 2016 heeft uitgevoerd zijn de complexen het Kardeel in Oosterhout en Maximus en de Bron in Tilburg.

1772 1181 Koster Totaalonderhoud
Type zoekwoord ...